Vi gör paketeringar av seminarier som passar just dina behov för dig som tex har ett konsultteam, vill kompetensutveckla ditt arbetslag eller vill ge ditt projektteam en extra skjuts.

 


Tema 1: Personligt ledarskap – att leda och styra sig själv

Tre seminarier som tar upp personligt ledarskap, att vara proaktiv, personlig effektivitet och hur ta eget ansvar för sin stress.

 


Tema 2: Kommunikation och samarbete

Tre seminarier som tar upp kommunikationsstilar , stressbeteenden, konfliktlösning och aktivt lyssnande.

 

 


Tema 3: Konsultrollen

Fyra seminarier som jobbar med vad det tar att vara riktigt skarp i konsultrollen. Relationen till mitt eget företag, min kund och svårigheten med att vara en i gruppen och samtidigt inte. Affärsfokus, merförsäljning och professionalism.

 


 

Seminariet Att jobba hjärnsmart – bli mer effektiv!

Ett kul inspirerade seminarium som tar upp det sista inom hjärnforskningen och hur vi kan använda den nya kunskapen för att höja effektiviteten och minska på stressen.

Vi kommer tala om hur du kan behålla ditt lugn i motgångar och stressade situationer, hur du gör de mest fördelaktiga prioriteringarna, ökar förmågan att behålla fokus, förenklar val, ökar din kreativitet, får undan dina ”surdegar”och hur du håller stressnivåerna på en lagom nivå för att kunna göra ett bra jobb. Framför allt allt kommer du förstå hur du skall prioritera, organisera och agera på ett sätt som fungerar för din hjärna.

 

 

Hillevi Cederberg

 


 

Tipsa om seminarierna på sociala medier